Confesjo Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Witam, dzisiaj dotarł do mnie redmi note 3 pro 3/32gb. Czytałem że system jest ciężki ( nowy MiuiPolska ) ale jak podłączam telefon pod komputer pokazuje tylko 21gb wolne z 24gb, a miało być 32gb wbudowane. o co chodzi ??
Confesjo Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Technos. Telefon plus odblokowanie bootloadera i wgranie miui
Tygrysek Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Macie swój piękny sklep Technos, u nich to norma ,że coś wgrywają a potem takie problemy ,odsyłaj go ,niech wgrywają system jeszcze raz ,przecież Cię za to skasowali 40 zł 1
Confesjo Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2016 No tylko pytanie czego to moze byc wina jak telefon fabryxznie ma miec 32gb a na kompie pokazuje maks 24 z czego okolo 2gb cos tam system. Moze zadzwonie do nich jutro bo w ciemno nie bede wysylal zwlaszcza ze niedlugo wyjezdzam i wolalbym miec telefon pod reka...:/ a z innej beczki, da sie wgrac jakos slownik do pisania sms etc ? Bo niby jest jakis ale zasob slow ma moze z 200 bez podstawowych nawet ??
mrosi Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Normalnie powinno być około 27 GB miejsca w pamięci wewnętrznej. Wgrali Ci dziadowski, syfiasty system i tyle. Proponuję poszukać i zainstalować normalny, cywilizowany system MIUI Polska/EU. Poradniki znajdziesz na Forum. I poszukaj dokładnie zanim zaczniesz zakładać tematy jak popadnie...
Confesjo Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zamowilem tam bo jestem na zadupiu gdzie ledwo net lapie a po ppwrocie od razu jade na wakacje gdzie potrzebuje juz gotowy telefon. Wiec wyboru duzego nie mialem... Zarzucam screenem czy cos z tego da sie wywnioskowac odnosnie systemu..??
situ Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 I znów temat w nie odpowiednim dziale! Mam wrażenie,ze nie którzy nawet niewiedza z jakim prockiem kupują telefon.
TomEli Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Ja kupowałem w Technosie RN2 i miałem 27,78gb wolnego także coś masz nie tak. Tapnięte z Redmi Note 2 Prime 1
Confesjo Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Dobra tam nie chodzi o 3-4gb ale i tak przedzwonie do nich by wyjasnic sytuacje...
Rekomendowane odpowiedzi