lapawwa Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Witam serdecznie koledzy! Niedawno stałem się posiadaczem Redmi Note 3 Pro Prime i jestem pod wrażeniem urządzenia xiaomi jednakże... Wczoraj nagrywałem filmy w FullHD horyzontalnie i okazuje się że po zgraniu na PC filmy są obrócone o 90stopni. Pierwszy raz się spotkałem z czymś takim. Większość telefonów ma gyro które steruje i informuje że film na być w takim położeniu nagrywany i na PC jest ok. A w tym przypadku jest zonk. To tak ma być bo jak nagrywam pionowo to później filmy maja pasy po bokach więc też bez sensu.
toruogiwara Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 To kara za nagrywanie pionowe.
lapawwa Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2016 38 minut temu, toruogiwara napisał: To kara za nagrywanie pionowe. Odpowiedź bez sensu. Przecież piszę że nagrywałem pionowo oraz horyzontalnie i za każdym razem nie jest tak jak być powinno.
primek Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 37 minut temu, lapawwa napisał: Odpowiedź bez sensu. Przecież piszę że nagrywałem pionowo oraz horyzontalnie i za każdym razem nie jest tak jak być powinno. Sprawdź inne odtwarzacze na PC. U mnie wygląda to tak: Global stable 7.5.3.0 Nagrywany poziomo - poprawne odtwarzanie na wszystkich odtwarzaczach na PC Nagrywany pionowo - poprawnie na VLC i Windows Media Player, obrócony obraz na MPC-HC 1
Rekomendowane odpowiedzi