MrOwA Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Dzisiaj zauważyłem, że zdjęcie wykonane przednim aparatem jest odbite Tzn robiąc selfie zdjęcie jest jak widziane przez lustro (napisu nie odczytamy) Czy tak też macie? Soft 7.3.7 stable Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez MrOwA
primek Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Gdy aparat wykrywa twarz automatycznie przełącza się w tryb odbicia lustrzanego. Przełącz aparat na przedni, wejdź w ustawienia aparatu, wyłącz opcję odbicie lustrzane. 1
ZduneX25 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
MrOwA Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2016 1 godzinę temu, primek napisał: Gdy aparat wykrywa twarz automatycznie przełącza się w tryb odbicia lustrzanego. Przełącz aparat na przedni, wejdź w ustawienia aparatu, wyłącz opcję odbicie lustrzane. Jak przełączę na przedni aparat to nie mam żadnych ustawień (mogę tylko wybrać efekt, samowyzwalacz i jakąś gwiazdę). Przy głównym aparacie w ustawieniach nie znalazłem nigdzie lustrzanego odbicia, jest tylko wykrywanie twarzy
primek Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 @MrOwA Masz sprzętowy przycisk menu do otworzenia ustawień. Ewentualnie: Ustawienia -> Opcje aplikacji -> Aparat
MrOwA Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) 52 minuty temu, primek napisał: @MrOwA Masz sprzętowy przycisk menu do otworzenia ustawień. Ewentualnie: Ustawienia -> Opcje aplikacji -> Aparat Podziękował, tutaj znalazłem to ustawienie W tym przycisku ustawienia w aparacie nie było tej opcji Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez MrOwA
ZduneX25 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi