bartmx Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Witam, jestem nowy w świecie xiaomi, ale jestem go ciekaw więc dla tego piszę tego posta, a mianowicie : telefon zakupiłem około miesiąca temu, na początku wszystko było okey śmigła aż miło, łączył się bez problemu z wifi i z internetem z pakietu. w ostatnim czasie coś zaczęło się walić...posypał się sklep google (wymagane uwierzytelnienie) , ale to już udało mi się ogarnąć usuwając pamięć podręczną Google Service Framework. mobilny internet zaczął jakby zamulać, niby telefon łączy się bez problemu ale na messengerze nie wysyłają się zdjęcia, nie mogę odświeżyć snapchata i ogólnie problemy z odświeżaniem w innych apkach. Zastanawiałem się już nad zmianą softu ale no nie potrafie się z tym wszystkim uporać :/ i teraz pytanie, czy jest tu ktoś z WARSZAWY, który byłby w stanie pomóc mi przeprowadzić działania mające na celu ogarnięcie tego telefonu ? póki co to wszystko. Pozdrawiam i czekam na odp
FromWP Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Może zacznij od tego poradnika trochę może ci pomoże, bo rom który masz chyba wymaga wymiany.
Nezumi Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi