Gazda Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Na jednym z ekranów pojawił mi się pusty katalog. Problem w tym że nie mogę go usunąć ani ruszyc. Dodatkowo nie mogę przenieść na tą stronę żadnej aplikacji. Jakiś pomysł czym może być to spowodowane? xiaomi.eu 6.8.4 Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez Gazda
Gazda Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Problem rozwiązany proszę moderatora o zamknięcie tematu
luki! Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Możesz się podzielić jak udało Ci się usunąć? Będzie na przyszłość. 1
jack78 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Kolega wie gdzie szukać pomocy, niestety jak widać sam nie potrafi innym pomóc. wysłane z RedMi Note 3 Pro
Gazda Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Oczywiście że mogę się podzielić. Nie miałem czasu dokładnie tego opisać, a nie od razu że nie chce pomóc innym Problem polegał na tym, że katalog ( jak widać na screenie ) widnieje u góry po środku strony. Otwierał się klikając na jego ikonę, natomiast nie wyświetlal się kosz po dłuższym przytrzymaniu. Musiałem przytrzymać palcem w innych miejscach ekranu i nagle pojawiła się ikoną kosza i mogłem go usunąć. Doszedłem też do wniosku, że ten katalog to pozostałość po widżecie aplikacji BBC News ( który zajmował cała stronę ) stąd też niemożność przesunięcia innych ikon na tą stronę. Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez Gazda
Rekomendowane odpowiedzi