plewy38 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Witajcie...... Proszę was o radę. Zamierzam nabyć redmi 3 przez Aliexpress. Dużo sprzedaje Goldway. Naczytałem się już o romach i zgłupiałem. ;( Goldway ma podobno oszukany rom Miui 8 Global z wsparciem OTA, a nawet jeśli miałby uczciwy są podobno problemy z dużo szybciej konczacą się baterią niż na 7ce. Nie mogę znaleźć pewnej informacji na jakim romie stabilnie działa GPS. Co kupić, ewentualnie u kogo żeby mieć stabilny system (GPS i bateria)- w miarę fajnym spolszczeniem. Jeśli coś takiego nie istnieje co zrobić żeby się pocieszyć nabytkiem. Pozdrawiam Piotr
bergmen Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) nie przykładaj się do ROMu który wrzuca Chińczyk. Wybierz co tańsze. Gdy przyjdzie telefon zmienisz ROM z pomocą poradników na tym forum. Np:KOMPENDIUM WIEDZY REDMI 3/3S/PRO - ROM, BOOTLOADER, RECOVERY, ROOT, FAQ" Jeszcze w dziale Tutoriale masz masę poradników i na portalu miui polska. Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez bergmen
cukru Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi