Uho Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Chciałbym dowiedzieć się od użytkowników aplikacji INGMobile, czy napotkali też problemy podczas korzystania z niej. Chodzi mi bardziej o "zamulanie" oraz czasowe "przycięcia" aplikacji, także zdarza się problem z wpisywaniem wartości i gubienie znaków po drodze. Z góry dziękuję za informację.
Grzesiuso Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Dnia 9.08.2016 o 10:07, Uho napisał: Chciałbym dowiedzieć się od użytkowników aplikacji INGMobile, czy napotkali też problemy podczas korzystania z niej. Chodzi mi bardziej o "zamulanie" oraz czasowe "przycięcia" aplikacji, także zdarza się problem z wpisywaniem wartości i gubienie znaków po drodze. Z góry dziękuję za informację. Nic takiego nie stwierdziłem, działa szybko i poprawnie.
Uho Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zainstalowałem "Moje ING mobile" i działa poprawnie, a wcześniej korzystałem z aplikacji - "ING Mobile dla przedsiębiorców" i strasznie szarpało. Do zamknięcia.
mrosi Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi