zmylna Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Wersja MIUI: Jakim użytkownikiem jesteś? -- dopiero zainstalowałem MIUI Opis znalezionego błędu Witam. Czy ktoś zaobserwował problem z ww. czujnikiem? Jest ciągle włączony(świeci się czerwona dioda) i zżera baterie... Kernel stockowy. Logcat Dodatkowe informacje
Acid Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Pierwsze co zmień kernel. Ten z SGS2 jest wyjątkowo stary i MIUI go nie aktualizuje. Aczkolwiek może być to wina softu MIUI. Ale dobrze jest sprawdzić kernel.
zmylna Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2013 Wrzuciłem najnowszy apollo i jest to samo Może ktoś potwierdzić, że ma podobnie lub nie ?-- 8 gru 2013, o 17:28 --Już wiem co było Na wstępie zwracam honor MIUI - to nie wina romu. Aplikacja (NILS), która wyświetla powiadomienia na lock screen'ie powodowała taki efekt. Instalowałem ją kilka dni temu i nie zwróciłem uwagi, że takie cuda wyprawia. Dzięki za chęć pomocy. Temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi