tyruus Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Witam, jestem nowy na forum, czytałem trochę. Jestem zainteresowany kupnem xiaomi redmi note 3 pro 3/32 z allegro. Przejrzałem paru sprzedawców, zainteresowałem sie ofertą MiSpot, Fosttech oraz Campo007 (accesories4you). Będzie to mój pierwszy kontakt z urządzeniami xiaomi, więc chciałbym aby po wyjęciu z pudełka był od razu gotowy do użytkowania. Słyszałem o jakimś odblokowaniu bootloadera, global rom/chiński rom, lecz za bardzo nie wiem o co z tym wszystkim chodzi ;') Jeśli ktoś ma jakieś sprawdzone opinie na temat tych sprzedawców to bardzo proszę doradzić. A może ktoś zna jeszcze jakiś sklep? Proszę o wyczerpujące odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich forumowiczów Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Wypowiedzi są tak wyczerpujące że chyba każdy sprzedający o którego pytasz, ma osobny wątek na forum. Poczytaj sobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts