Foxs Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Mam Redmi 3 16gb niecały miesiąc, w tym czasie raz incydentalnie mi się zrestartował a dzisiaj gdy chciałem go odblokować (nie wyłączałem go) nie było żadnej reakcji, po prostu był wyłączony i co gorsza w ogóle nie chciał się uruchomić, przez dłuższą chwilę dusiłem przycisk powera bez skutku, dopiero po podłączeniu ładowarki sam się uruchomił (nie klikałem w tym momencie powera). Dodam tylko, że bateria miała ponad 65%. Gdyby nie te 65% baterii to bym powiedział, że zachowanie identyczne jak przy kompletnie rozładowanej baterii. Będą z tego jakieś wieksze problemy? może ktoś już miał coś takiego? Widziałem tematy o nie włączaniu się zupełnie przez zły soft ale u mnie to chyba nie to... Ale ogólnie nie znam się zbytnio na tym, to mój pierwszy chiński telefon i pierwszy z androidem Mam takie coś: Wersja MIUI: MIUI Global 7.3 (stabilna) 7.3.2.0.0(LHPCNDD) Wersja Android: 5.1.1 LMY47V Pytam bo mam jeszcze możliwość zwrotu. Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez Foxs
cukru Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Syfiasty soft, zwracaj albo wgraj coś porządnego. 1
Foxs Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ok, jest jakiś łopatologiczny poradnik krok po kroku jak to zrobić? bo ostatnio to się bawiłem w flashowanie N9 lata temu to jest to jak rozumiem.
Foxs Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 ok właśnie to ogarniam, te wszystkie punkty muszę zrobić odblokowanie bootloadera itd?
Nezumi Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi