Dziadek Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Witam.Mam problem.Może i banalny ale nie mogę sobie poradzić.Gdy odbieram połączenie to osobę dzwoniącą do mnie słychać w tylnim głośniku ( wiec każdy stojący obok słyszy cala rozmowę). Jak to wyłączyć? Podczas rozmowy mam na ekranie głośnik i przycisk wycisz ,ale włączenie ich nic nie daje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara44 Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Dnia Sunday, August 07, 2016 o 10:16, Dziadek napisał: Witam.Mam problem.Może i banalny ale nie mogę sobie poradzić.Gdy odbieram połączenie to osobę dzwoniącą do mnie słychać w tylnim głośniku ( wiec każdy stojący obok słyszy cala rozmowę). Jak to wyłączyć? Podczas rozmowy mam na ekranie głośnik i przycisk wycisz ,ale włączenie ich nic nie daje. Jaki rom masz?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadek Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 Problem rozwiązał się.Chyba po aktualizacji.Teraz normalnie mogę głośnik zmieniać podczas rozmowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts