k0rdian Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Witam. Od wczoraj jestem w posiadaniu Remi Note 3 Pro. Chciałem zainstalować MIUI 8, wgrałem TWRP, wrzuciłem ROMa z "ósemką" i po full wipe i próbie instalacji z ZIPa wyświetla mi błąd: This package is for ""wt86047" devices; this is "kenzo". Jaką wersję powinienem ściągnąć?
primek Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Tą z oznaczeniem HMNote3Pro Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez primek
Acid Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 O czyli kolejny co nie czyta i nasz rom uratował mu telefon. Kolego czemu instalujesz rom dla Redmi 2? Tak trudno jest w dziale Pobierz MIUI poczytać przy obrazku jaką nazwę romu ma twój telefon? Z Mi5 Pro
k0rdian Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Dziękuję, pobieram. Przepraszam, jestem świeżakiem w temacie MIUI, wychowany na Xperii, dopiero się uczę zabawy z MIUI, ale z tego, co widzę, wszystko znacznie łatwiej idzie, tylko ja jestem gapa
Nezumi Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi