k0rdian Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Witam. Jestem świeżym posiadaczem Redmi Note 3 Pro i dziś po pierwszej nocy z tym telefonem (jakkolwiek to brzmi) bateria spadła mi o 20%. O 1:00 miałem 100%, o 10:00 już 79%. Wydaje mi się być to trochę dziwne przy takiej baterii. Jeszcze kilka dni temu posiadałem Xperię Z, która przy sfatygowanej bateri o 10% spadała przez noc. Proszę o poradę, pozdrawiam.
cimek Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Miałem podobnie. Po jednej z aktualizacji bateria leciała mi jak szalona. W piątek wyszła kolejna aktualizacja zrobiłem i bateria trzyma znowu bardzo dobrze. Czas używania w tym momencie to 1d 4 godziny i bateria 71%. Przez noc tylko 3% spadło. A wcześniej miałem tak jak ty... Ok 20% przez noc leciało. Zrób aktualizacje. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
CukierPuder Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Na Global ROM miałem (wydaje mi się) najlepszy czas pracy na baterii. Jeśli o Xiaomi.eu chodzi, to mam aktualnie stabilną 7.5.2.0 (polecam) i czas pracy zbliżony do Global. Pokombinuj jeszcze z weekly ROM. Nie wiem jak wypada 6.8.4, ale 6.7.28 powodował drenaż baterii na poziomie zbliżonym do tego, który opisujesz, więc omijaj go szerokim łukiem Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez CukierPuder
Rekomendowane odpowiedzi