Otik Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witam mam nadzieję że piszę w dobrym miejscu, zastanawiam się nad kupnem nowego tabletu i wpadł mi w oko na ibuygou tablet Xiaomi Mi Pad 64GB 2GB ROM NVIDIA Tegra K1 Quad Core 2.2GHz CPU. Dokupienia teraz w cenie 199$. Warto w niego inwestować czy lepiej kupić nowszy model na procku Intela?
pitkura Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 To jest bardzo wydajny i przyzwoity tablet ale twórcy pozostawili użytkowników z ręką w nocniku. I ne chodzi bynajmniej o system (4.4.4) bo ten do codziennych zadań zupełnie wystarczał ale pozbawienie go roota oraz możliwości zapisu na karcie SD. To jakaś granda i tyle. Nie dość że nie dostał aktualizacji to jeszcze ograniczono istotną właściwość rozszerzenia pamięci użytkownika. Mi Pad 2 nie ma slotu na kartę SD. Z tego miejsca apeluję do naczelnego admina aby stworzył jakiś sposób i dokładny opis umożliwiający posiadaczom starszego modelu dostęp do karty rozszerzeń aby przynajmniej w małym zakresie zrekompensować brak nowego systemu. Moja żona używa tego tabletu od początku pojawienia się go na rynku, robi doskonałe fotki, używa komunikatorów, przegląda strony i słucha muzyki i ogląda filmy. Bateria jakością i wydajnością dorównuje iPad-om. Gdybym przypuszczał wtedy że tak będzie to od razu kupiłbym model 64GB a tak muszę się męczyć i przenosić dane między pamięcią urządzenia (16GB) a kartą SD z pomocą PC. Wybór należy jednak do Pana. Pozdrawiam 1
Otik Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dzięki za pomoc Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
wojtekmarchewka Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Bardzo przyzwoity tablet, kupiłem go do filmów, emulatorów (nawet z Nintedno 64 radzi sobie w miarę dobrze, gra "The Legend of Zelda Majora Mask w 25fps), oraz czytania komiksów, sprawdza się wyśmienicie, zapis na kartę mi nie doskwiera bo zazwyczaj kopiuję z komputera na SD. Wydajność jest super, jakość obrazu rewelacja,czas baterii za......sty. Także polecam, ja swój rok temu wyrwałem w aukcji za ok 700 zł i nie żałuję, no może jednego na tyle się spodobał mojemu bratu że ja go rzadziej używam
rafalson Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) Test Edytowane 29 Listopada 2016 przez rafalson
Rekomendowane odpowiedzi