Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od telefonu oczekuję:

-bardzo dobra bateria

-slot kart sd

-wyświetlacz nie musi być duży

-musi być bardzo szybki, płynnie działać nawet po długim czasie użytkowania jak iPhone

-bardzo dobry aparat zarówno przedni jak i tylni

-jakość wykonania to również ważna kwestia, ale najmniej ze wszystkich wymagań wymienionych wyżej

Co do ceny to proszę po prostu napisać kilka modeli, które spełniają podane oczekiwania. Wolałbym zatrzymać się na 1000 zł, ale jeśli będzie potrzeba, to mogę dopłacić. Po tym jak zaproponujecie kilka modeli, obejrzę recenzje na youtube i podejmę decyzję. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc Przyjaciele!

Opublikowano
48 minut temu, pxzxmxk napisał:

-bardzo dobry aparat zarówno przedni jak i tylni

No to chyba nie xiaomi.

A jeśli chcesz xiaomi to w zależności od budżetu, weź sobie mi4c 3/32gb (ale nie masz tam karty SD!) albo mi5 (też nie ma karty SD). a jesli one Ci nie pasują to musisz poszukać innej marki.

Opublikowano (edytowane)

" musi być bardzo szybki, płynnie działać nawet po długim czasie użytkowania jak iPhone " - to kup jabłofona.

Jeszcze się nie spotkałem żeby jakiś mój xioami nie działał płynnie po długim czasie użytkowanie. CO to w ogóle za jakieś porównanie ?? Co to tych wymagań to do 1000 zł raczej nie realne. No może u jabłofonów będzie coś w tej cenie ;)

Jeśli odpuścisz sobie kartę SD to wtedy masz większy wybór. Mi4 , Mi4C, Mi4S , Mi note, Mi note pro( w pro bateria krótko wytrzyma).

Ale i tak jak chcesz lepszy fon to musisz dopłacić.

Edytowane przez MD13
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...