pxzxmxk Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam. Od telefonu oczekuję: -bardzo dobra bateria -slot kart sd -wyświetlacz nie musi być duży -musi być bardzo szybki, płynnie działać nawet po długim czasie użytkowania jak iPhone -bardzo dobry aparat zarówno przedni jak i tylni -jakość wykonania to również ważna kwestia, ale najmniej ze wszystkich wymagań wymienionych wyżej Co do ceny to proszę po prostu napisać kilka modeli, które spełniają podane oczekiwania. Wolałbym zatrzymać się na 1000 zł, ale jeśli będzie potrzeba, to mogę dopłacić. Po tym jak zaproponujecie kilka modeli, obejrzę recenzje na youtube i podejmę decyzję. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc Przyjaciele!
wtbn Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 48 minut temu, pxzxmxk napisał: -bardzo dobry aparat zarówno przedni jak i tylni No to chyba nie xiaomi. A jeśli chcesz xiaomi to w zależności od budżetu, weź sobie mi4c 3/32gb (ale nie masz tam karty SD!) albo mi5 (też nie ma karty SD). a jesli one Ci nie pasują to musisz poszukać innej marki.
PeepingTom Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jest jeszcze Mi4s, który ma niezły aparat, tylko nieznacznie gorszy od Mi4c.
MD13 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) " musi być bardzo szybki, płynnie działać nawet po długim czasie użytkowania jak iPhone " - to kup jabłofona. Jeszcze się nie spotkałem żeby jakiś mój xioami nie działał płynnie po długim czasie użytkowanie. CO to w ogóle za jakieś porównanie ?? Co to tych wymagań to do 1000 zł raczej nie realne. No może u jabłofonów będzie coś w tej cenie Jeśli odpuścisz sobie kartę SD to wtedy masz większy wybór. Mi4 , Mi4C, Mi4S , Mi note, Mi note pro( w pro bateria krótko wytrzyma). Ale i tak jak chcesz lepszy fon to musisz dopłacić. Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez MD13
PeepingTom Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Do MI4S można podpiąć kartę microSD, tylko, że jest to slot hybrydowy, więc albo 2 karty SIM albo SIM i SD
Rekomendowane odpowiedzi