geezer Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Fejk? http://allegro.pl/xiaomi-mi5-3-64gb-2-gratisy-firma-gw-12-najtaniej-i6372041813.html?bi_s=ads&bi_m=p2,2&bi_c=167462
Nezumi Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Cytat lokalizacja: SPRZEDAŻ INTERNETOWA Podziękuję, postoję.
witek_77 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Właśnie dotarł do mnie mi5 3/64 właśnie z tej aukcji. Telefon zamówiłem 15 sierpnia w święto, a dziś mamy 23 sierpień czyli 8 dni kalendarzowych. Paczuszka idealnie zapakowana oczywiście w niej w miare ok pokrowiec z grubszymi rogami i 2 folijki (ale i tak już szkło czekało na telefon w domu) oraz przejściówka z china na EU do gniazdka i to nie takie g...o jak dawali u innych polecanych tylko masywna okrągła. Mi5 miało wrzucony soft GLOBAL DEV z miui 8 z zeszłego tygodnia i zablokowany bootloader co mnie niezmiernie cieszy. Transakcje uważam za IDEALNĄ łącznie z tym co zastałem wgrane w mojego mi5. Ja jestem bardzo zadowolony także śmiało mogę polecić. P.S. Pokrowiec dobrałem dodatkowo IPAKa ale on dotrze za 2 tygodnie bo niestety nie dorzucali go do paczki tylko musi iść normalnie co mnie troszkę zasmuciło Reasumując. Urządzenie jak najbardziej można zamawiać. Pokrowca nie dobierać tylko kupić na naszym rodzimym alledrogo. Parę złotych więcej a będzie szybciej. P.S. Witam wszystkich posiadaczy xiaomi. To mój pierwszy oficjalny post tutaj, a nie żadna reklama bo wiem jak ludzie traktują zachwalanie kogoś jak ma się na liczniku 1 post. Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez witek_77
Rekomendowane odpowiedzi