404 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Potrzebuję zrobić kopię zapasową w TWRP, a nigdy tego nie robiłem. W TWRP kopia zapasowa mam "wybierz partycje do kopii zapasowej:" i teraz co tam powinno się zaznaczyć ? proinfo/nvram/protect_f/protect_s/uboot/para/jądro/partycja odzyskiwania/logo/secro/tee1/tee2/system/obraz systemu/pamięć podręczna/dane aż tyle pozycji mam, więc proszę o wyrozumiałość w tej sprawie i nie kasowanie od razu tego posta
0 ahr Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 /boot /system /data To w zasadzie wystarcza. Mogłeś napisać do czego Ci ta kopia, czy do przywrócenia obrazu systemu po zmianie romu i chęci powrotu, czy tylko dane aplikacji Ci potrzebne.
0 404 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Potrzebuje zrobić kopię całego systemu, wszystkich aplikacji/gier i ustawień oraz zapisów postępów w grach, wszystkich plików zdjęć - ogólnie wszystkiego. Kopia (awaryjna) w razie zmiany romu, lecz dobrze by było wiedzieć co oznaczają poszczególne opcję, które wymieniłem powyżej - czy ktoś mógłby opisać co oznaczają ? Jest ktoś kto ogarnia ten temat i może te terminy przetłumaczyć ?
0 404 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Znalazłem informację apropo nvram, że to moduły radiowe (częstotliwości ?), przywracanie imei. Ktoś pomoże wyjaśnić co oznaczają te opcje do zaznaczenia przy wykonywaniu kopii zapasowej ?
Pytanie
404
Potrzebuję zrobić kopię zapasową w TWRP, a nigdy tego nie robiłem.
W TWRP kopia zapasowa mam "wybierz partycje do kopii zapasowej:"
i teraz co tam powinno się zaznaczyć ?
proinfo/nvram/protect_f/protect_s/uboot/para/jądro/partycja odzyskiwania/logo/secro/tee1/tee2/system/obraz systemu/pamięć podręczna/dane
aż tyle pozycji mam, więc proszę o wyrozumiałość w tej sprawie i nie kasowanie od razu tego posta
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi