dxh11 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Witam serdecznie, jestem świeżutkim userem nie tylko na forum ale w świecie telefonów. Znalazłem aukcję na której sprzedawca pozwala na zakup dodatkowej 2 letniej gwarancji od przypadkowego uszkodzenia. Ale mam problem (tak mi się przynajmniej wydaje) otóż, sprzedawca oferuje telefon tylko z wgranym miu global w języku polskim. Niestety bootloader jest zablokowany. Pytanie teraz takie, czy kupić czy szukać czegoś innego? Nie wiem za bardzo czym się różni miui polska od miu global w języku polskim, i zastanawiam się czy z tym też będę musiał kombinować. Proszę o pomoc, jakieś wskazówki, porady
wtbn Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Odblokujesz sobie bootloader i wgrasz miuipolska (xiaomi.eu), co za problem. Jest o wiele lepsze.
wiesiek3d Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 ja tam roznicy miedzy global dev a dev miuipolska nie widze
dxh11 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Pytanie teraz, czy dopłacać żeby odblokowali mi go w serwisie, czy spróbować zrobić to w domu, bo nie wiem czy sobie z tym poradzę :/
wiesiek3d Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 odblokowanie jest proste skladasz prosbe na stronie czekasz az ci rozpatrza pozytywnie a dalej to 2minuty roboty sa poradniki. Dasz rade
luki! Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Polecam poczytać forum. Znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania.
luki! Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi