geezer Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Hej, to jest mój pierwszy post więc nie do końca jeszcze ogarniam regulamin każdego działu ale mam nadzieje, że dobrze trafiłem. Mam możliwość ogarnięcia Xiaomi Mi 5: Kolega mieszka na stałe w Chinach i może mi wysłać,JEŚLI POPROSZĘ (lecz nie wiem czy warto mu d*pę truć,) więc pytam: 1. Czy cena znacznie będzie się różniła od tej w Polsce, tzn. jeśli to kwestia +/- 100-200zł to wole chyba z technos kupić bez bawienia się w bootloadery i wgrywanie MIUI 2. Czy MIUI center rozpratrywać będzię moją gwarancję, czy będzie go traktował jako telefon po gwarancji? I w razie zepsucia telefonu gdzie musiałbym oddawać na gwarancję? Do Chin? 3. 64gb pamięci mi wystarczają boję się o ramy... czy w przyszłości przypadkiem za rok 3gb nie będzie słabe. Tak wiem.... Miałem wcześniej przez 2 lata LG optimus G (e795), telefon super dopracowany, nie flagowiec, z 1GB ramu i dotrwał mi do teraz i jako tako jeszcze dzwigał wszystko, ale jak teraz pojawi się licytacja kto da więcej RAM do telefonu, to zaraz może się okazać, że 3GB to mało. Posiadacze wersji Prime i Pro czy jakbyście teraz mieli dokonywać wyboru jaki wariant byście wybrali? Dziekuje za odpowiedz
ziomeczek Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 1. Zapytaj kolegi za ile można kupić w Chinach - nie jesteśmy jasnowidzami. 1879zł na technos będzie Cie kosztowała wersja 64GB black - ja bym nie kupił, jak dla mnie drogo, skoro za swój zapłaciłem 1600zł z dwuletnią gwarancją realizowaną we Wrocławiu w sklepie Ibuygou. 2. Kupisz w Chinach - będziesz musiał odsyłać do Chin, za wyjątkiem Ibuygou. 3.Prime będzie ok, chyba , że masz duży budżet to dopłać i weź Pro. Wersja pro ma więcej pamięci 128GB oraz ramu 4GB no i obudowę ceramiczną - decyzja należy do Ciebie.
hcboria Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 34 minuty temu, ziomeczek napisał: 2. Kupisz w Chinach - będziesz musiał odsyłać do Chin, za wyjątkiem Ibuygou. i spemall - gwara w Hiszpanii 1
TKN Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Ad 1. Ceny w Chinach są niższe, za Mi5 3/32 liczą sobie 2300 juanów, czyli ok. 1350 zł. Ad 2. MIUI center Ci go pewnie naprawi jako naprawę płatną. Ad 3. 3 GB RAMu w zupełności Ci wystarczy. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez TKN
mmalecki87 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Pytanie czy gra jest warta świeczki bo u Goldway z brakiem VAT Eu Express wysyłka czarny 3/32 kosztował mnie 1400 Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Kupiec_1985 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ja kupiłem za 1550 -minus jeszcze planet plus 64gb biały maju. A teraz zamówiłem czarny 32 za 1204 złote.- minus jeszcze planetplus Na Ali u Dreami. Więc czy warto?? napisane z Xiaomi Mi5
geezer Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 A jak wygląda sprawa jeśli chciałbym przelać pieniądze przez WU, bo mam euro, lecz brak konta walutowego, a nie opłaca mi się chyba przelewać PLN na Paypal. Czy ma to jakikolwiek sens?
wtbn Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 7 godzin temu, geezer napisał: A jak wygląda sprawa jeśli chciałbym przelać pieniądze przez WU, bo mam euro, lecz brak konta walutowego, a nie opłaca mi się chyba przelewać PLN na Paypal. Czy ma to jakikolwiek sens? No to sprawdź sobie w WU ile takie coś kosztuje, będziesz wtedy wiedział czy ma to jakikolwiek sens.
Rekomendowane odpowiedzi