Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam od jakiegoś czasu głośnik (podobno ich najlepszy) i mam z nim kłopot .Po kablu gra dobrze a po bluetoofie szczególnie przy np.plikach flack

są słyszalne trzaski itp.Telefon to też Xiaomi ,Redmi note 3 pro.Ma ktoś jakiś pomysł.Używałem już chyba wszystkich programów do odtwarzania.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Głośnik Xiaomi bluetooth nowa wersja V2. Głośnik piekny, cena bardzo korzystna w stosunku do jakości. Ale:...Silne  trzaski przy współpracy z Redmi Note 2. Zarówno przy zapisanej w tel. muzyce, jak też przy transmisji radia z tune in. Trzaski  na nowej wersji MIUI i najnowszym AOSP. Nie słychać ich z innym źródłem np. tablet Asus, tel Sony Xperia. Czy jest jakiś sposób, aby rozwiązać ten problem? Poza kupnem nowego telefonu...

Opublikowano

Wczoraj zainstalowalem najnowsze oprogramowanie MIUI 8. Chodzi pięknie. Ale Głośnik bluetooth Xiaomi nadal, co chwilę nieprzyjemne trzeszczy. Znalazłem jednak inny sposób....jak na foto. Minusem jest oczywiście unieruchomienie kablem i poczucie, że sprawa nadal nie została załatwiona. Plusem jest zdecydowanie lepsza jakość audio po kablu i oczywiście brak jakichkolwiek zakłóceń. P.S. Nadal czekam na wiadomość, czy ktoś poradził sobie z zakłóceniami, którymi sieje bluetooth Note 2. 

2016-10-02-14-11-06.jpg

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...