homman Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Macie problemy z czujnikiem zbliżeniowym? Szczegulnie jak prowadzicie rozmowy telefoniczne to czasem się zawiesza i nie można odblokować przyciskiem z prawej ani nie podświetla się po odsunięciu od ucha. Problem ma i moja dziewczyna i ja . Folie mam oczywiście zdjętą i mam porównanie np w redmi note 2 0 takich problemów. Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez homman
m4ciejka Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 ani razu sie nie zdazylo Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
homman Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2016 hmm no to dziwne ja mam 2 egzemplarze miałem już kilka updatów tygodniowych. Nawet teraz ja mam soft z piątku ona z zeszłego tygodnia i problem powiedzmy 1/5 rozmów .
neoo80 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 ja dzis rozmawiajac tez zaowazylem ze mi ekran sie nie wylacza po zblizeniu do ucha , jak sie wlacza ten czujnik zblizenia ? rom mam orginal 7,5,3,0
homman Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) ustawienia > odciska palca czy cos takiego > coś tam w kieszeni. Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez homman
Rekomendowane odpowiedzi