Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od niedawna posiadam Xiaomi Mi 4 
wszystko działa sprawnie, czego nie można powiedzieć o nagrywaniu filmów 
zdjęcia robi normalnie, ładnie, ale kiedy chce nagrać film automatycznie się przybliża ( 2x powiększenie ) , nie mogę oddalić a filmy wychodzą kiepskiej jakości 
kiedy chce wejsc w ustawienia pokazuje się informacja ' niestety aplikacja aparat zostala zatrzymana"
Ktoś może mi doradzić jak rozwiązać ten problem ? 
z góry dziękuję :)

Opublikowano

problem z powiększaniem jest znany... niestety tak jest i nikt nic z tym nie robi. Najmniejszy efekt powiększenia jest na rozdzielczości 720p + wyłączona stabilizacja.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

rom ? 
kiedyś czytałam że nalezy zmienić jakiś program, ale nie mam pojęcia jakie to forum a teraz nie moge tego znaleźć 
a zmienić w ustawieniach nich nie moge, bo jak pisałam - gdy tylko w nie wchodze to aplikacja się zamyka

Opublikowano

Nie jest normalnym zachowaniem, że nie możesz wejść w ustawienia. Spróbuj wyczyścić dane aplikacji aparat. Wyczyścić cache można. Jak to nie pomoże to na nowo flash systemu.

PS. Rom to system operacyjny telefonu. Coś jak Windows w większości komputerów.

Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Od kiedy znany? Nie mialem tego problemu ani na xiaomi.eu ani na china.

Albo autor ma jakis niefart, do d... syfiasty rom, albo coś poszlo nie tak.

Dodalnym wcisniety przyvcisk fizycznie.

U mnie nic nie powieksza.

Miflash z flash_all china, potem twrp i wgranie xiaomi.eu.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Pisałem o tym w kilku wątkach Romów i nie tylko ja... Zresztą nevermind, nie nagrywam filmów

Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka

• 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

zrzut ekranu aparatu.pngWitam, mam podstawowy problem: nie mogę przełączyć aparatu z selfie na główny tylny.. żadnego przycisku, ustawień opcji. jedyne, co mogę to ustawić tryb zdjęć lub video.
Czy ktoś miał podobny problem? dodam, że pobierałam już 3 różne aplikacje aparatu i w żadnej nie znalazłam tej opcji. Czy może być jakiś grubszy problem?
Mi4 LTE 5

Edytowane przez nice.face
Opublikowano (edytowane)

MIUI 4.8.22
ikonka zmiany pojawia się tam gdzie trzeba (czyli w prawym górnym rogu) czasami na pół sekundy, po czym znika i nie mogę jej przycisnąć.

Edytowane przez nice.face
Opublikowano
28 minut temu, nice.face napisał:

MIUI 4.8.22
ikonka zmiany pojawia się tam gdzie trzeba (czyli w prawym górnym rogu) czasami na pół sekundy, po czym znika i nie mogę jej przycisnąć.

ROM z sierpnia 2014 roku. Ech...

Zapraszam do instalacji aktualnego oprogramowania. Przeczytaj poradnik:

https://miuipolska.pl/instalacja-xiaomi/

i zainstaluj nowy soft. Potem wróć i napisz co z tego wynikło.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...