skrabek10 Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam,Mam Xiaomi Redmi 2. Niestandardowe MIUI bo 15.xx.x (chińczyk wgrał jakieś gówno). Telefon dobrze zabezpieczony bo próbowałem go rootować i wgrywać romy na kilka sposobów i za każdym razem coś było nie tak. Do sedna. Ściągnąłem aplikację sprawdzającą oryginalność urządzenia. Odpaliłem ją i zażądała restartu urządzenia. Tu pojawia się problem. Po restarcie ekran telefon załącza się normalnie to pewnego momentu. Logo Xiaomi a potem ekran miga co ok. 3 sekundy. Co miga? Pasek u góry z napisem Recovery, czyli mniemam że do tego trybu się niewiadomo dla czego uruchamia. Poza tym ekran jest czarny. Gdy rzeczywiście próbuje uruchomić go w trybie recovery żeby zresetować ustawienia to wyskakuje tylko logo Xiaomi i potrafi zostać w takim stanie kilka godzin. Ktoś ma jakiś pomysł jak przywrócić go do żywych?
skrabek10 Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Opublikowano 27 Lipca 2016 Po wielu próbach w końcu zadziałała ta metoda
Nezumi Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi