lioors22 Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam mam pytanie chce zakupić telefon z tego linku http://m.aliexpress.com/item/32672119908.html I mam pytanie czy będę miał tutaj miui global z językiem polskim bez syfiastego "rzeczy" bo nwm czy dałbym radę wgrać nowy Rom bo nigdy tego wcześniej nie robiłem i jaka wysyłkę wybrać tak żeby uniknąć podatku albo co zrobić żeby były małe szanse na podatek VAT Proszę o odp
primek Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Tak, na tej aukcji kupisz telefon z oficjalnym romem global stable, z językiem polskim i możliwością aktualizacji OTA. Żeby uniknąć VAT musisz wybrać Sellers shipping method za niecałe 17 USD.
lioors22 Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) A trudno jest zaktualizować?? I czy trzeba pisać do sprzedawcy żeby wysłał jako gift?? Bo kupiłbym tam sprzedawaca ma sporo pozytywnych komentarzy Edytowane 27 Lipca 2016 przez lioors22
primek Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Przez OTA aktualizacja jest banalna, systemowa aplikacja sama cię poinformuje, że aktualizacja jest dostępna, ty dajesz zgodę na jej pobranie i zainstalowanie, na końcu telefon się restartuje i po kilku minutach jest zaktualizowany. Nic nie musisz mu pisać, VATu nie dostaniesz bo odprawę celną w jednym z państw UE sprzedawca bierze na siebie. Tam na paczkę naklejana jest nowa etykieta i przychodzi do ciebie normalnie kurierem. Edytowane 27 Lipca 2016 przez primek 1
lioors22 Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Opublikowano 27 Lipca 2016 A to z aktualizacja problemu nie bedzie tylko "bałem sie" zeby VATu nie doliczyli i cła wielkie dzięki za pomoc i poświęcenie mi kilku minut xD
Unlucky Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 podpinam sie, ile moze trwac sellers shipping method u Goldiego ? Bo wpisane jest " Szacowany Czas Dostawy:27-48 Dni " a niektorzy na forum mowili ze 10 dni okolo idzie. Teraz sie zmienilo ?
piotr469 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Eu express nie mają jak wybierać dlatego jest to nazwane seller's shipping method i 28 dni oczekiwania. Czas wysyłki dla eu express masz w aukcji. Wysłane z Redmi Note 3 Pro
primek Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 20 minut temu, Unlucky napisał: podpinam sie, ile moze trwac sellers shipping method u Goldiego ? Bo wpisane jest " Szacowany Czas Dostawy:27-48 Dni " a niektorzy na forum mowili ze 10 dni okolo idzie. Teraz sie zmienilo ? U mnie szedł równe 2 tygodnie ale trafiłem na święto we Francji, przez co dostałem 2-3 dni później niż mógłbym normalnie.
piotr469 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 OK dzieki. No nic to poczekam;/ Po emotce sądzę, że chyba nie do końca zrozumiałeś moją wypowiedź. Mój szedł 9 dni przesyłką eu express, czyli seller's shipping method. Wysłany w poniedziałek, przyszedł tydzien później w środę. Aliexpress nie daje wyboru eu express z listy, więc sprzedawcy oznaczają to jako swoją metodę wysyłki, ale wysyłają przez eu express Wysłane z Redmi Note 3 Pro
Unlucky Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Sory, po robocie jestem wiec nie zrozumialem Moj jeszcze nie wyslany, niby maja 8 dni wg aliexpress . Dzieki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi