Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

przeglądając forum nie znalazłem takiego tematu, więc takowy zakładam. Bardzo mnie to zdziwiło, gdyż wpisując w internecie "Xiaomi Mi4 black screen" zdaje się to być dość popularnym problemem dla tego modelu.

Problem jest prosty - podczas użytkowania telefonu włącza się czarny ekran, telefon pracuje jednak w tle. Trzeba wówczas chwilę odczekać i po chwili wszystko wraca do normy. W miarę intensywnego używania telefonu problem się nasila i zwyczajnie nie da się z niego korzystać, bowiem już po kilku sekundach wraca czarny ekran na kolejne 30-60s.
Wyczyszczenie cache nie załatwiło sprawy.

Czy ktoś zmagał się z tym problemem? Oczywiście do serwisu xiaomi.com.pl nie można się dodzwonić.

Opublikowano

Pytaj do użytkownika Acid. On jest bardziej obeznany na telefonach Xiaomi.

ps Od nowości nie miałem takiego problemu jak Ty :/  i pierwsze o nim słyszę. Chyba że ci taśma od ekranu nie styka bo np bateria puchnie jak mocno używasz lub ładujesz.

Opublikowano

Telefon ma dwa miesiące, nówka sztuka - chciałem najpierw jednak wybadać sprawę zanim oddam do serwisu.

Zauważyłem, że od pełnej baterii do 80% jest w miarę OK, im niżej tym zaczyna się większe piekło i niemożność korzystania z telefonu.

Dzięki za namiary.

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...