elzear Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Witam, Jakiś miesiąc temu zakupiłem telefon Xiaomi MI2S, a dziś padł mi głośnik do rozmów. Co jest najdziwniejsze, telefon leżał na biurku, podniosłem go bo ktos dzwonil, oddzwaniam i nie słyszę rozmówcy. Po kilku testach okazało się, że tryb głośnomówiący działa (jak mniemam na innym głośniku) a na trybie normalnym nie. Pytanie co można potestować zanim będę zmuszony odesłać telefon? ------------------------------------------ No ciekawe... stuknąłem mocniej palcem w okolicy głośniczka i zaczęło działać... Sprawa rozwiązana mam nadzieję! Choć muszę przyznać, że martwi mnie to, że coś takiego dzieje się z 1 mies. telefonem :/
Acid Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Cóż. Zobacz jaka ilość telefonów jest produkowana i sprzedawana. Zawsze zdarzy się egzemplarz wadliwy. Prawdopodobieństwo jest takie same u innych producentów np. Samsung czy Sony. MI-2 jest produkowane w chyba którymś z zakładów Foxconna i tam też robione są inne telefony. No i zawsze możesz wysłać telefon na gwarancję jak masz z ibuygou.
Rekomendowane odpowiedzi