damiano123 Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 Witajcie. Mam pytanko być może lakoniczne. Przesiadam się na nowy telefon Xiaomi a mam już założone konto i pierwszy telefon został odblokowany po otrzymaniu zgody oficjalnej. Pytanie jak z odblokowaniem drugiego telefonu? Mam zakładać nowe konto ? Chciałem wysłać nowy formularz ale wogóle nie podświetla mi tej opcji i od razu odsyła mnie do kolejnego kroku czyli ściągnięcia programu Mi Unlock. Nowy telefon zalogowałem na swoje konto Mi i przywróciłem wszystkie ustawienia z chmury z kopii zapasowej starego modelu. Proszę o podpowiedzi;-)
Acid Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 Oczywiście, że nie. Ja mam z 6 telefonów na jednym koncie. Poza tym zgodę otrzymujesz na konto a nie telefon z tym, że tylko jedno odblokowanie na 30 dni. Z Mi5 Pro
damiano123 Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Opublikowano 24 Lipca 2016 Ok dzięki. Jak w takim razie wejść na ten formularz? Pomija mi ten krok wogóle. Damian
mrosi Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 9 godzin temu, damiano123 napisał: Ok dzięki. Jak w takim razie wejść na ten formularz? Pomija mi ten krok wogóle. - pisze się "w ogóle" Przecież @Acid Ci to wyjaśnił. Jedna zgoda na konto, nie na telefon. Nie wchodzisz więc na stronę z kwestionariuszem, tylko czekasz 30 dni od operacji odblokowania telefonu, po czym - wprost - operację odblokowania przeprowadzasz na drugim telefonie.
greg.x Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Dzięki za temat i udzieloną odpowiedź. Wczoraj również z tym się męczyłem, chciałem koniecznie wysłać prośbę o kod.
mrosi Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
mrosi Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi