brazil Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Ja używam uniwrrsalnego. Już ze 2 lata. Dobrze trzyma i nie miałem z nim problemów. Teraz sprawdza się też z mi2s https://www.google.pl/search?q=uchwyt+c ... 60&bih=567 Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
sunkist Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 jeśli chodzi o folie ochronne , to mimo że nie ma na alledrogo , to nawiązałem kontakt z firmą która je produkuje i sprzedaje na alledrogo , nie ma najmniejszego problemu mogą mieć każdą folie do każdego telefonu gdyby ktoś chciał namiar to na priv ,bo mnie o reklamę posądzą , jutro będę miał do RR .
Lalo Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Kolego folie to juz przeszlosc, teraz sie szkla naklada . Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
sunkist Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 tak ,wiem pisałeś mi już ,lecz szkło to koszt 50 pln, a folia to max 20 pln za dwie sztuki.
Robbo Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Tylko, że szkło przeżyje 20 folii Ja i G2
Endriu Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Szukacie mocnych telefonów z jak najlepszą pokrywą wierzchnią. Nie rozumiem po co bawić się w jakieś folie i inne tego typu rzeczy, tylko traci się na precyzji dotyku i jakości wyświetlanego obrazu.
Lalo Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Nic kolego nie traci, cale forum zaopatrzylem. Wszyscy zadowoleni, nikt nie narzeka... Brednie Dragon trail nie jest taki swietny jak o nim pisza, jest bardziej miekki niz szklo hartowane. Bardziej podatny na zarysowania. Bede mial do Hongmi szkla 0,2mm praktycznie nie bedzie widac ze cos naklejone. Folie to syf rzeczywiscie. Szklo to zupelnie inna bajka Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi