pivor Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 (edytowane) Witam, no więc od tygodnia działam na tym ROMie, fajnie jest mieć w końcu miui 8 na moim Xiaomi, jednak pierwsza rzecz, jaka rzuciła mi się w oczy to brak profili zasilania i automatycznego ich przełączania (ok, przełączanie jest ale nie działa), więc moje pytanie brzmi, gdzie się ta opcja podziała? Dodatkowe pytanie to czy jest możliwość ustawienia wyglądu panelu skrótów do wifi, bt, danych mobilnych itd. tak jak to było w miui7? Takie przewijanie aby znaleźć interesujący nas skrót w porównaniu do poprzedniej tabeli jest mało wygodne. Edytowane 18 Lipca 2016 przez pivor
Mark1991 Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 (edytowane) Profile zasilania faktycznie zniknęły. Może je przywrócą z kolejnymi aktualizacjami albo i nie, nie wiem czy to niedopatrzenie/problemy z tą funkcją spowodowały że ją usunęli ale nad nią pracują czy też usunęli ją na stałe. Ustawienia --> Pasek powiadomień i statusu --> Wygląd powiadomień i przełączników --> Oddzielnie. Edytowane 18 Lipca 2016 przez Mark1991
Rekomendowane odpowiedzi