NotExist Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Hej. Spotkała mnie niestety przykra sytuacja że telefon został skradziony bezczelnie. Proszę uważać na ten model (Czarny 3/64) o numerze IMEI 86********30981. Jeśli ktoś go gdzieś jeszcze spotka to piszcie na PM 1
Zibi82 Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Dlaczego wpisujesz numer IMEI z gwiazdkami? Nic taka informacja nie daje to tak jak byś wcale nic nie napisał. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
NotExist Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Opublikowano 17 Lipca 2016 Numer IMEI nie powinien być w ogóle podawany, są 2 pierwsze cyfry i ostatnie te które są najważniejsze także nie widzę sensu Twojego postu
Zibi82 Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Skoro został skradziony to w jaki sposób mógłby go ktokolwiek zidentyfikować po tych numerach? Pasujących jest cała masa! Więc jeśli nie chcesz podać numer IMEI skradzionego telefonu to temat bez sensu! Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
fyme Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Ale problemów szukacie na siłę. Jak dopasujesz podane w wątku cyfry to możesz napisać do gościa PW by podał resztę bo trafiłeś podejrzany egzemplarz i po sprawie. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Bohyn Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Rzeczywiście problemu na siłę szukacie. Poczytajcie trochę w necie. Pierwsze 7 cyfr numeru imei identyfikuje model urządzenia. Dopiero ostatnie rozróżniają egzemplarz. Więc mi5 będzie miał 2, 3 zestawy pierwszych siedmiu cyfr przypisanych do siebie? Czyli jak ktos będzie widział z taką końcówką imei to praktycznie trafił na kradzionego.
Rekomendowane odpowiedzi