bebek71 Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Witam, od jakiegoś czasu mój MI3 (64) nie wysyła mms-ów. Przy każdej próbie obecnie pojawia się komunikat: "Nie można wysłać wiadomości. Osiągnięto maksymalną ilość niewysłanych wiadomości MMS." O co chodzi i w jaki sposób przywrócić normalne działanie?
bebek71 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zapytam jeszcze raz, może ktoś się z tym spotkał? Od jakiegoś czasu mój MI3 (64) nie wysyła mms-ów (sieć PLAY). Przy każdej próbie obecnie pojawia się komunikat: "Nie można wysłać wiadomości. Osiągnięto maksymalną ilość niewysłanych wiadomości MMS." Odbiera mms-y normalnie. O co chodzi i w jaki sposób przywrócić normalne działanie?
ahr Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 I przez miesiąc nie skontaktowałeś się z operatorem albo nie sprawdziłeś ustawień sieci czy roamingu? Serio ciągle czekasz na pomoc z forum?
bebek71 Opublikowano 9 Września 2016 Autor Opublikowano 9 Września 2016 A sprawdzałem, kontaktowałem się, każdy mówi że wszystko jest OK A jak nie działało tak nie działa
Rekomendowane odpowiedzi