mrdoubleu Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Panowie, jak wygląda obecnie temat zakupu telewizora ze stajni Xiomi? Puszczony na rynek chiński jakiś czas temu a na ibuygo.com jeszcze go nie widać. Ciekawe też jak to będzie wyglądać z dostawą bo koszt będzie na pewno dużo większy w porównaniu z telefonem, raz że gabarytowo duży sprzęt a dwa, że raczej nie wyślą tego jako 'gift' i nie unikniemy VAT'u. Czy ktoś jeszcze na forum zastanawia się nad kupnem tego TV? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Lol. Ale kto powiedział, ze na ibuygou miałby być w ogóle Mi TV? Oni zajmują się telefonami chińskimi. Nikt z tego co wiem nie oferuje MiTv bo jak zauważyłeś jest pewien problem z dostawą. Obecnie można to kupić mając znajomego i kontakty w Chinach. Wtedy wstawia się to na statek i do Europy. Ja myślę, że w tym MI-Tv nie ma nic nadzwyczajnego poza fajnym designem. I juz lepiej zainwestować w jakiegoś Samsunga ze SmartTV z serii 6-stej. Wtedy to ok 2000-2500zł i masz na miejscu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts