krzy Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Czy kod (4 cyfry - nie wiem czy można go nazwać PIN), który sobie wpisuję, żeby zabezpieczyć telefon ma jakiś limit nieprawidłowych prób? Normalnie korzystam z czytnika linii papilarnych, ale zastanawiam się czy po jakiejś liczbie nieudanych prób wpisywania kodu, telefon się zablokuje. Jeśli tak, to mam kolejne pytanie: jak go odblokować? Pytania może głupie, ale ...
grzegorz.lki Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Czy kod (4 cyfry - nie wiem czy można go nazwać PIN), który sobie wpisuję, żeby zabezpieczyć telefon ma jakiś limit nieprawidłowych prób? Normalnie korzystam z czytnika linii papilarnych, ale zastanawiam się czy po jakiejś liczbie nieudanych prób wpisywania kodu, telefon się zablokuje. Jeśli tak, to mam kolejne pytanie: jak go odblokować? Pytania może głupie, ale ... W standardowych ustawieniach powinno się zablokować na jakiś czas, a potem możesz znowu próbować. Tak mają u mnie dzieciaki na samsung i xperii. Ja mam dodatkowe zabezpieczenie z serwera mojej poczty firmowej i po 10 złych próbach kasuje mi wszystko z tel. W opcjach blokady poszukaj tam powinny być jakieś ustawienia odnośnie blokady i zachowania przy błędnym wpisaniu. Wysłane z Redmi 3 by TapaTalk
krzy Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Opublikowano 12 Lipca 2016 No właśnie nie widzę takich ustawień. Jeszcze poszukam.
Rekomendowane odpowiedzi