tymbarck Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 (edited) Witam, Dlaczego wyświetla tylko 8 gb dostępnej pamięci węwnetrznej??? Ma być przecież 64 gb (ok 49 po odjęciu). Podłaczyłem do kompa spróbowałem zgrać na próbe 10 giga i wywalł komunikat że nie ma więcej miejsca. Telefon kupiony przedwczoraj od znanego polskiego sprzedawcy z zainstalowanym polskim MIUI (specjalnie dopłaciłem za instalację MIUI) MIUI 8 by xiaomi.eu 6.6.30 (rozwojowa) W informacjach o telefonie Pamięć wewn. pamięć wewn. 460 mb (zapchałem te 8 gg do końca) Razem 64 GB Błąd systemu, odsyłać telefon? Edited July 12, 2016 by tymbarck Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek0768 Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Ustawienia fabryczne przywracałeś. Jak nie pomoże to wgraj rom china dev lub stable, poradniki są na forum lub na stronie. Prawdopodobnie masz rom Xiaomi.eu na zablokowany bootloader i być może stąd błędy. Taptalk HM Note 1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
tymbarck Posted July 13, 2016 Author Share Posted July 13, 2016 Witam, Problem częściowo rozwiązałem w innym wątku. Pomogło wgranie chinskiego stable romu w trybie EDL. Pamięć wróciła do normy. Bootloader był wcześniej odblokowany, teraz po wgraniu oryginalnego chińczyka mam zablokowany bootloader Dzięki za odzew. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek0768 Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Kupiłeś z odblokowanym bootloaderem? To ciekawe, na jakie konto został odblokowany. Sprzedawca powinien podać login i hasło do konta Xiaomi z którego odblokował. Chyba że jakąś nieoficjalną metodą to zrobił. Taptalk HM Note 1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts