Szymon Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Witam, Chcę dokupić więcej miejsca w chmurze Xiaomi, ale w pewnym momencie pojawiają mi się już chińskie krzaczki. Czy jest to w ogóle możliwe? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
0 wtbn Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Trochę chyba nie te dział. Jest stronka http://www.micredits.com/makepayment nie wiem jednak na ile legitna, ale ktoś ją na tym forum chyba nawet polecał.
0 dzeronimo Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Witam. Chciałem dokupić 20gb przestrzeni w chmurze ponieważ mam tylko 5 gb lecz nie mam pojęcia jak to zrobić ponieważ przechodzi do paypal ale wszystko jest po chińsku i nie wiem w jaki sposób tam sie poruszać wiem tylko ze 98kh kosztuje to chyba jakieś ok 50zł ? Czy moze ma ktoś krok po kroku jakiś tourtial lub może go zrobić ? Nigdzie w internecie nie ma czegoś takiego szukałem już wszędzie. Bardzo dziękuje za pomoc.
0 XiaoRén Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Tu można zmienić język. Znalezienie tego zajęło mi jakieś pół sekundy . Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
Pytanie
Szymon
Witam,
Chcę dokupić więcej miejsca w chmurze Xiaomi, ale w pewnym momencie pojawiają mi się już chińskie krzaczki. Czy jest to w ogóle możliwe?
Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi