darthnorbe Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Witajcie. Mam problem z odblokowaniem Redmi 3. Posiadam konto na którym bez problemu odblokowałem redmi note 3, natomiast przy próbie odblokowania jego mniejszej wersji dostaję komunikat: "Couldn't verify device Current account is different from the account info on the device" Co jest totalną brednią bo jestem zalogowany na moje konto. System dev. Z tego co wiem trzeba poczekać 3 dni po nieudanej próbie odblokowania, jednak w poniedziałek po odmowie, czekałem do dzisiaj i również nie mogę tego zrobić. Czy istnieje jakiś sposób żeby zmusić telefon do odblokowania? I przede wszystkim, dlaczego nie ma romów jak na redmi note 3 które można instalować bez TWRP z zablokowanym bootoladerem? Pozdrawiam Norbert
jarekm95 Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Przede wszystkim to po co zakładasz 2 identyczne tematy. Dla pewności - na telefonie też jesteś zalogowany na to samo konto co w miunlocku? Co do romów to są. Do instalacji przez miflasha, bez aktualizacji.
rychu27 Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Odblokowanie jest ważne raz na 30 dni. Minął ten czas od ostatniego odblokowania? Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka
darthnorbe Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Redmi note 3 odblokowałem w lutym, zresztą program sprawdza na początku czy mam pozwolenie na odblokowanie, to przechodzi tylko w 50% pisze to co wyżej. Edytowane 8 Lipca 2016 przez darthnorbe
grzegorz.lki Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Spróbuj z inną wersją MiUnlock. Czasami starsze wersje maja problem z Redmi 3 Wysłane z Redmi 3 by TapaTalk
willlow Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Witam. Mam najnowszą aplikacje Mi Unlock w wersji 1,1,0317,1 Pokazuje mi ten sam komunikat... "Couldn't verify device Current account is different from the account info on the device"
Gość Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Nie zalogowałeś się na to samo konto, na które dostałeś zgodę na odblokowanie (zakładam, że dostałeś). Zaloguj się za pomocą ID konta, zamiast maila/telefonu Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
schreder Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 18 godzin temu, xmacx3 napisał: Nie zalogowałeś się na to samo konto, na które dostałeś zgodę na odblokowanie (zakładam, że dostałeś). Zaloguj się za pomocą ID konta, zamiast maila/telefonu Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Fajnie, że mu przetłumaczyłeś co pokazuje program. Problem polega na tym, że zapewne on jak i ja siedzimy teraz i się zastanawiamy czemu nie działa skoro jest te same konto i na kompie i na telefonie.
Gość Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Jak fajnie to chyba dobrze Mniej spiny trochę, nie ma sensu się denerwować. Napisałem tak, bo często już tu bywało tak, że ktoś się logował w MiUnlock przez podanie maila i nr ID miał inny w programie, a inny na koncie, na które dostał zgodę. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
willlow Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 U mnie jak loguje się przez e-mail czy przez konto xiaomi to te samo konto. Nie wiem jak ale jakoś mi się udało odblokować. Czytałem kilka tutoriali, kombinowałem i jakoś mi się udało. Cały dzień nerwów. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi