tmacher Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Czy użytkownicy którzy zamówili, otrzymali i zaczęli używać model WCDMA mogliby się podzielić się opinią i spostrzeżeniami na temat tego modelu telefonu? PS.100 tys sztuk rozeszło się w 4 minuty i mam nadzieję że jacyś Polacy byli w tym gronie
szamanek Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 No właśnie, też jestem ciekawy.
arcadioush Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Cóż mam napisać... Telefon jest jednym z lepszych jakie kiedykolwiek używałem. Doskonale wykonany, widać zainteresowanie producenta każdym detalem. Wizualnie 9/10 [nie ma telefonów idealnych]. Co do technikaliów to jestem na etapie zabawy i testowania. Dużym, i zarazem pozytywnym zaskoczeniem jest samo MIUI. To mój pierwszy kontakt z tego typu nakładką. Po załadowaniu dwóch kart SIM [Orange/Play] sieci zostały wykryte błyskawicznie. Miałem kiedyś ZOPO C2 i tam system musiał dłuuuugo myśleć zanim się połączył. Dobre wrażenie robi też głośnik. Dźwięk jest czysty, poziom głośności dla mnie wystarczający. Mam telefon od 2 dni, prawdopodobnie jako jeden z pierwszych w Polsce [chodzi o wersję WCDMA]. Po pierwszym dniu zabawy zrobiłem preorder na M3, bo jeśli tani Red Rice jest tak wykonany, to co to będzie z M3 Jeżeli macie jakieś pytania, to jeśli tylko będę umiał odpowiedzieć, zapraszam.
tmacher Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Opublikowano 14 Listopada 2013 Cieszy mnie bardzo że komuś udało się dostać ten model i że się zainteresować tym tematem. Możesz zdradzić ile w sumie zapłaciłeś oraz z jakiego sklepu zamawiałeś, oraz jak długo czekałeś na paczkę i który z kolorów obudowy wybrałeś? Gdybyś w czasie "używania" miał jakieś myśli na temat samego modelu którymi byś się podzielił było by fajnie. Ja obecnie miałem styczność z MIUI tylko na custom romach i to nie w pełni działających... Także każda uwaga będzie miła i pomoże mi podjąć decyzję czy zbierać już kasę czy jeszcze zaczekać ;>
szamanek Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Masz możliwość sprawdzenia czy działa Aero2?
smru Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Cześć! Telefon już do mnie jedzie/leci i w związku z tym mam pytanie. Trzeba coś do niego wgrywać czy ustawiam język na angielski i wszystko działa?
Lalo Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Przyleciał z romem stable. Chcesz żeby był stabilny zostawisz ten ROM. Od razu jest ustawiony na język angielski. Jeśli nie, wgrywasz na 2 systemy najnowszy weekly update (po polsku) Wysłane z mojego MI 2A
Lalo Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Hongmi nie ma dwóch systemów. No to wgrywasz 1 system XD Wysłane z mojego MI 2A
Rekomendowane odpowiedzi