Skocz do zawartości

50% i "couldn;t verify device" w redmi3pro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na redmi3pro od polecanego goldwaya mam jakiś dziwny ROM - MIUI Global 7.2 (stable) 7.2.7.0.0(LHPCNDB). Czy mogę mimo to w prosty sposób zainstalować miuiposka?  Pytam bo mam zgodę na koncie na odblokowanie bootloadera od xiaomi, ale na 50% widzę notorycznie i pomimo wielu prób couldn;t verify device. Działam przy pomocy MiFlashUnlock1.1.0317.1en wszystko robiłem zgodnie z poradnikiem tu z forum, ale wiszę na 50%.

Uprzedzam pytających, temat z lokalizacją mam ogarnięty. Jest włączona i przez stronę i.mi.com jestem wstanie zlokalizować telefon.

Ktoś mi powie krok po kroku co powinienem zrobić aby na redmi3pro zainstalować jakąś inną wersję odblokować ten cholerny BL i zainstalować miuipolska od acida? Stawiam dobre piwo jak ktoś mnie poprowadzi za rączkę i poda linki do plików opisując co powinienem zrobić, aby wywalić ten fejkowy rom i zainstalować nasz polski, wcześniej odblokowując BL.

Opublikowano

Wszystko masz w poradniku. Na tym romie nie odblokujesz, bo to jakiś fakerom, musi być oryginalny chiński dev na którym odblokowujesz, wgrywasz TWRP i za jego pomocą dowolny rom Acida. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...