mkub Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Witam, Kupiłem ostatnio drugie Mi4c i nie mogę na nim zainstalować MIUI 6.6.30. Po wybraniu aktualizacji z pliku .zip telefon uruchamia się MI-Recovery, instalacja dochodzi do 10% następnie wyskakuje błąd: Install update.zip failed! update.zip signature veryfication failed. Obecnie posiadam wersję MIUI 5.10.8. Na drugim telefonie, który już mam jakiś czas wszystko szło bezproblemowo. Czy ktoś wie jaka jest przyczyna braku możliwości aktualizacji? Z góry dziękuję za pomoc.
Tomaszek1999 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) 1 minutę temu, mkub napisał: Witam, Kupiłem ostatnio drugie Mi4c i nie mogę na nim zainstalować MIUI 6.6.30. Po wybraniu aktualizacji z pliku .zip telefon uruchamia się MI-Recovery, instalacja dochodzi do 10% następnie wyskakuje błąd: Install update.zip failed! update.zip signature veryfication failed. Obecnie posiadam wersję MIUI 5.10.8. Na drugim telefonie, który już mam jakiś czas wszystko szło bezproblemowo. Czy ktoś wie jaka jest przyczyna braku możliwości aktualizacji? Z góry dziękuję za pomoc. Żeby aktualizacja poszła musisz mieć zainstalowane TWRP, a nie Mi-recovery. Edytowane 4 Lipca 2016 przez Tomaszek1999
Acid Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 ... a także przeczytać MIUIPolska.pl w dziale Pobierz MIUI instrukcję 2015. Z MI 5 Pro
Nezumi Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. 1
Rekomendowane odpowiedzi