Antaro Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 (edytowane) Póki co na kazdej wersji, wliczajac najnowsza, wystepuje problem z odtwarzaniem muzyki przez BT (sluchawki). Watpie aby to było cos nie tak u mnie. Pisze ten temat aby sprawdzic mimo wszystko czy u kogos tez tak jest, ze jak sparuje słuchawki z telefonem to za pierwszym razem gra wszystko ok, na tyle ok na ile sie da. Problem pojawia sie po wyłaczeniu bluetootha i pierwszym klasycznym "connect" z wczesniej sparowanym sprzetem. Co sie dzieje ? Ano po 2 minutach, czasem dłużej odtwarzanie muzyki po prostu jest zatrzymywane samo z siebie. Nie mam czyszczenia pamieci "cache" w tle, ani zadnych restrykcji oszczedzania baterii aktywnych. Wydaje mi sie ze to problem z Miui8, no na 7-ce nigdy z czyms takim sie nie spotkałem. Edytowane 2 Lipca 2016 przez Antaro
luki! Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Problem nie dotyczy tylko i wyłącznie muzyki. Często używam słuchawki bluetooth podczas jazdy. Gdy rozmawiam połączenie cały czas jest w porządku. Jak tylko zakończę rozmowę co jakiś czas mam komunikat "urządzenie rozłączone" i za chwilkę "urządzenie połączone" Na miui 7 dużo rzadziej to było
marmar230 Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Cóż... To samo na smartwatch-u. BT nie zbyt stabilny niestety.
Elisek Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Na RMN2Prime podobna sprawa, potrafi rozloczyc sie i nawet trzeba zresetować BT ponownie. Póki co wyleciał z mojej słuchawki miui8 z hukiem. Wróci pewnie za jakies 20 aktualizacji...
Rekomendowane odpowiedzi