Karolas Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Witam serdecznie chciałbym się was poradzić jaka może być przyczyna mego problemu. Chodzi o to że jak jestem na wsi lub w trasie poza miastem i nie mam zasięgu Internetu 3g tylko 2g nie mogę korzystać z internetu. Transmisja danych w ogóle się nie łączy. Jest to dość uciążliwe gdyż nie mogę korzystać z GPS w telefonie bo internet nie działa. Mam kartę SIM w play a w domu na wsi mam pasma od. T-Mobile i plusa. Może to jest przyczyną?
Tomaszek1999 Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Zasięg 2g obejmuje tylko rozmowy i smsy, więc nie ma w tym nic dziwnego, że Internetu wtedy nie masz. Sieć jest od 3g w górę dopiero. Sent from Redmi Note 2 Prime
Karolas Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Opublikowano 2 Lipca 2016 (edytowane) Ok dzięki to już jedna wyjaśnilem. Teraz pytanie czemu nie działa internet 3g od T-Mobile. Edytowane 2 Lipca 2016 przez Karolas
cukru Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 W 2G też jest transmisja danych, tylko często długo się łączy. 1
Rekomendowane odpowiedzi