Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Jestem nowy jeśli chodzi o korzystanie ze sprzętu Xiaomi, od niedawna jestem w posiadaniu nowiutkiego Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime, ale mam pewne pytanie. Kiedy korzystam z aplikacji, które odsyłają mnie do innej aplikacji np. przeglądarki czy map automatycznie jestem przekierowany na wgranego już wcześniej clean mastera, który włącza tryb prywatny przeglądarki. Tak samo np. z linkami do yt na fb, otwiera mi się z jakiejś przeglądarki zamiast z yt, którego mam wgranego na telefonie. Moje pytanie brzmi czy jest sposób żeby jakoś to ustawić żeby telefon nie decydował za mnie z jakiej aplikacji korzystać ;)

Opublikowano

Wchodzisz w ustawienia aplikacji, w której dane coś ci się otwiera. W sensie tam, gdzie się np czyści dane. I tam jest opcja by wyczyścić domyślne i potem przy otwarciu będziesz miał wybór w czym ma się otwierać.

Sent from Redmi Note 2 Prime

Opublikowano

Próbowałem już, nope.

Wszedłem z panelu sterowania w aplikacje i ich ustawienia, ale to czego potrzebuję mam zablokowane, po prostu nie mam dostępu.

Opublikowano
1 godzinę temu, xrn3pp napisał:

Próbowałem już, nope.

Wszedłem z panelu sterowania w aplikacje i ich ustawienia, ale to czego potrzebuję mam zablokowane, po prostu nie mam dostępu.

Pewnie jakiś syfny rom, jaka wersja MIUI w ustawieniach ci się wyświetla?

Opublikowano

Okej, dzięki ^^

Zabrałem się za to, ale komputer nie może połączyć się z telefonem, wywala błąd. Ktoś ma ochotę trochę nakierować :)?

1.png

2.png

Zmieniłem rodzaj połączenia z MTP na PTP to jedyna różnica jest taka, że nie mam 'Podstawowe urządzenia systemowe'.

Dobra, mam już.

edit luki!

Na przyszłość edytuj posty zamiast pisania pod sobą

• 2 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...