ello_ziom Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Witam serdecznie, niedawno zamówiłem dwie opaski mi band 2, jedna działa bez problemu a drugiej nie da się sparowac, niby w bluetooth wyświetla się ale nie wibruje i stąd zonk, czy miał ktoś już taki problem?
ZduneX25 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Parujesz z jednym telefonem, bo tak akurat nie można?
ello_ziom Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2016 Nie nie, zawsze odlaczalem druga opaskę przed próba sprawowania... Sprawdzałem na sony Xperia z2 i Sony Xperia z1 Compact, opaska nawet nie drgnie...
Drake84pl Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 @ello_ziom i jak się ma twoja sytuacja z opaską? bo ja mam identyczny problem, trzy dni temu otrzymałem swoje dwie zamówione sztuki miband 2, jedna działa bez zarzutu, zaś druga nie wibruje, obydwie opaski mają firmware zaktualizowany do v1.0.0.23 i były testowane na Mi Fit 2.1.4 (ze sklepu Google Play) i 2.1.6 (z Apk Mirror), na aplikacji Tools & Mi Band ( wersja 2.0.1 z sklepu Google Play ) oraz na telefonach LG G4 i Mi5 Pro (najnowsze Miui 8 6.7.21). Ta "wadliwa" opaska czasami też nie wyświetla w ogóle nic na ekranie pomimo dotknięcia przycisku, pomaga w tej sytuacji podłączenie jej do ładowania,
Rekomendowane odpowiedzi