Guest jacekplacek Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Witam. Muszę kupić nowy telefon bo aktualny działa już zbyt wolno. Mój nowy telefon musi być przede wszystkim szybki i mieć dobrego GPSa, który szybko łapie fixa i nie gubi pozycji. Poza tym ważna jest dla mnie antena (żebym miał zasięg nawet na wioskach) bo aktualnie jak wejdę do marketu to nikt nie może się do mnie dodzwonić :/ Zastanawiam się nad dwoma modelami: - Xiaomi MI4 – 3/16GB LTE - Xiaomi Redmi 3 Pro – 3/32GB LTE Są w podobnej cenie, nie przeszkadza mi 16GB pamięci, ale Redmi 3 Pro chyba nie jest dość wytrzymały z tego co czytałem, na razie bardziej mnie przekonuje MI4 bo to jednak flagowiec... Proszę o poradę.
MD13 Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 (edited) Mi4 w wersji 3gb to już będzie ciężko. Ale tak czy siak polecam bardziej Mi4. Edited June 28, 2016 by MD13
stew666 Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Obyś trafił na dobry egzemplarz Mi4 z dobrze działającym GPS, bo z tego co czytam na forum to sporo ludzi ma problem z gubieniem sygnału GPS itp. Ja również jestem zainteresowany kupnem telefonu z dobrym GPS, i śledzę tematy różnych telefonów. Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka
MD13 Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Fakt, że ludzie narzekają na gps tak samo na Mi nota i mi4. Ja akurat mam w domu dwa te egzemplarze i nie mam tych problemów. Prawdopodobnie jest to spowodowane winą softu. Na obu fonach mam zainstalowany Miui 7 wersje 5.12.4 na kk. Więc można zostać na wcześniejszej wersji systemu a jak już dopracują gps to przejść na nowy soft.
Recommended Posts