Jump to content

MI4 czy REDMI 3 PRO?

Recommended Posts

Guest jacekplacek
Posted

Witam.

Muszę kupić nowy telefon bo aktualny działa już zbyt wolno.

Mój nowy telefon musi być przede wszystkim szybki i mieć dobrego GPSa, który szybko łapie fixa i nie gubi pozycji. Poza tym ważna jest dla mnie antena (żebym miał zasięg nawet na wioskach) bo aktualnie jak wejdę do marketu to nikt nie może się do mnie dodzwonić :/

Zastanawiam się nad dwoma modelami:

- Xiaomi MI4 – 3/16GB LTE
- Xiaomi Redmi 3 Pro – 3/32GB LTE

Są w podobnej cenie, nie przeszkadza mi 16GB pamięci, ale Redmi 3 Pro chyba nie jest dość wytrzymały z tego co czytałem, na razie bardziej mnie przekonuje MI4 bo to jednak flagowiec...

Proszę o poradę.

Posted (edited)

Mi4 w wersji 3gb to już będzie ciężko. Ale tak czy siak polecam bardziej Mi4.

Edited by MD13
Posted

Obyś trafił na dobry egzemplarz Mi4 z dobrze działającym GPS, bo z tego co czytam na forum to sporo ludzi ma problem z gubieniem sygnału GPS itp. Ja również jestem zainteresowany kupnem telefonu z dobrym GPS, i śledzę tematy różnych telefonów.

Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka

Posted

Fakt, że ludzie narzekają  na gps tak samo na Mi nota i mi4. Ja akurat mam w domu dwa te egzemplarze i nie mam tych problemów. Prawdopodobnie jest to spowodowane winą softu. Na obu fonach mam zainstalowany Miui 7 wersje 5.12.4 na kk. Więc można zostać na wcześniejszej wersji systemu a jak już dopracują gps to przejść na nowy soft.

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...