Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwa dni temu  zgubiły mi się kontakty z listy kontaktów. Nie wszystkie. Z ponad 100 zostało 15. W chmurze google  pokazuje, że jest 123. Przy próbie przywrócenia nic się nie dzieje.  Jak je moge odzyskać?  Posiadam. MIUI7 55.11.19 Android 5.0.2 LRX22G.

Opublikowano

Ani pokazywanie z Xiaomi, ani z google nic nie zmienia. To testowałam już wcześniej. Na Sim nie mam zapisanych kontaktów. 

Opublikowano
2 godziny temu, Inka napisał:

Dwa dni temu  zgubiły mi się kontakty z listy kontaktów. Nie wszystkie. Z ponad 100 zostało 15. W chmurze google  pokazuje, że jest 123. Przy próbie przywrócenia nic się nie dzieje.  Jak je moge odzyskać?  Posiadam. MIUI7 55.11.19 Android 5.0.2 LRX22G.

Same z siebie zniknęły?

Opublikowano (edytowane)

Nie zauważyłam, żeby było to związane z jakąś "akcją", błędem itp. Po prostu chciałam zadzwonić a tam rejestr połączeń bez nazw, a w kontaktach 13 kontaktów .

Z nieprawidłowości czasem zdarza mu się miganie ekranu na biało. Czasem mam komunikat, że karta sim1 jest nieaktywna (mam jedną kartę), ale to nie wpływa na np dzwonienie, często osoba z która rozmawiam zaczyna słyszeć głośny szum a nie słyszy mnie. Ten ostatni problem to nie wiem czy to nie wina sieci Plus, bo z nią nie tylko ja mam problem.  

Edytowane przez Inka
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...