Florian_Szary Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Dzień dobry, Próbowałem zainstalować ROM Xiaomi.eu zgodnie z poradnikiem. Niestety, TWRP nie miał dostępu do pamięci wewnętrznej, więc zrobiłem wipe wszystkich partycji, w tym, przypadkowo, systemowej. Jestem aktualnie w TWRP, jednak nie mogę zrobić reboota, ponieważ nie ma zainstalowanego systemu. TWRP uzyskał jednak dostęp do partycji Data, która wcześniej była niedostępna a teraz jest pusta. Czy jest możliwość wgrania ROMu przez plik zip wgrany przez komputer? Jak uzyskać dostęp do partycji na telefonie przez komputer?
Shadow2k3 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Chyba musisz przez MiFlas sobie Rom wgrać. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Bohyn Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Tak jak Shadow2k3 napisał, szybko MiFlashem przez opcje Flash_all i jesteś w domu.
Florian_Szary Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2016 Dziękuję, wszystko działa teraz Nie chciał wstać za pierwszym razem, ale go zrestartowałem, zrobiłem wipe w TWRP i jest wszystko OK.
Rekomendowane odpowiedzi