kamilgar Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Cześć wszystkim. Mam Xiaomi Redmi Note 2 Prime i chciałbym go zaktualizować. Nie aktualizowałem go ani razu. Telefon mam już około 7 miesięcy. Może mi ktoś podesłać link, którą wersję aktualizacji mam pobrać? Z tego co widzę to najnowsza jest 8. Chcę, żeby w miarę była stabilna. Mam natomiast jeszcze dwa pytania: 1. Czy muszę robić kopię danych z telefonu? 2. Czy aktualizacja ma jakiś wpływ na jego gwarancję? Poniżej wstawiam screen z podstawowymi informacjami o telefonie: Edytowane 22 Czerwca 2016 przez kamilgar
tpawel Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Nie ma na stronie aktualizacji na Twój telefon? Ad1: nie musisz,ale możesz Ad2: Pytaj tam gdzie kupiles
kamilgar Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2016 Z tego co znalazłem to widzę tylko to: Mam na telefonie aplikację "aktualizację". Wolę zapytać co i jak zainstalować, żeby potem uniknąć np takich tematów:
Nezumi Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi