andrus Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Wersja MIUI: 6.6.17 Posiadany smartfon: Redmi Note 2 Jakim użytkownikiem jesteś? Początkujący Opis znalezionego błęduNie działa manager uprawnień. Po wejściu w panel sterowania - manager uprawnień pojawia się komunikat aplikacja została zamknięta. Wysyłam raport o błędach ale bez zmian. Ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić? Ostatnie aktualizacje nie rozwiązały sprawy LogcatJeśli napotkałeś FC (Force Close), koniecznie wstaw logcat!
andrus Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2016 Hej. Czy ktoś może pomóc? Nie mogę wejść w managera uprawnień. Jak to naprawić?
ZduneX25 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dla Ciebie jest niżej opcja pozostałe uprawnienia. Menadżer jest dla androida 6.0.
andrus Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Dzięki za odp. Trochę dziwnie to zrobione albo powinno być niedostępne menu ukryte lub nie da się kliknąć, eventualnie info że dotyczy androida 6 a nie fc. Niestety nie widzę opcji pozostałe uprawnienia mam (Autostart, Manager uprawnień - nie działa, instalator usb) innych opcji nie widzę. Chyba że nie w panelu sterowania? Jak w panelu sterowania wybiorę menu sprawdź też się coś wykrzacza robi się fc) Edytowane 19 Czerwca 2016 przez andrus
Rekomendowane odpowiedzi