Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby wejść do recovery (TWRP) musisz przy wyłączonym telefonie przytrzymać klawisze power, vol + i vol -. Potem już na pewno zauważysz wielki przycisk wipe.

• Like 1
Opublikowano

To znaczy, że nie wgrałeś TWRP, proszę przeczytaj dokładnie tutorial zanim się weźmiesz za cokolwiek. Jak coś będzie niezrozumiałe to pytaj, na pewno ktoś Ci pomoże.

Opublikowano (edytowane)

Skopiuj pobrane recovery TWRP do katalogu ze skryptem .bat (obok)? Gdzie jest ten katalog? Zmień nazwe oliku na twrp.img? Mój plik twrp ma rozszerzenie .img i nie wiem czy mam cos zmienic czy zostawic tak jak jest. Pisze po instalacji twrp 2 razy okay i nadal nie dziala tak jak powinien recovery.

Edytowane przez kacper7114
Opublikowano

Dobra, zacznijmy od początku. Rozumiem, że chcesz wgrać Xiaomi.EU, tak? Na jakiej wersji MIUI jesteś w tym momencie? Składałeś już prośbę o odblokowanie do Xiaomi? Jeśli tak, to czy dostałeś zgodę i odblokowałeś już bootloader?

Opublikowano

tak odblokowałem bootloader

Byłem na china rom 6.3.17 ale wróciłem do 7.1.3 na zablokowany bootloadre po nieudanej próbie aktualizacji.

Xiaomi.eu 6.6.17

Opublikowano

Czyli teraz musisz zainstalować TWRP, pisałeś wcześniej, że niby się zainstalowało ale recovery dalej nie ma. Spróbuj jeszcze raz zainstalować TWRP przez ten instalator MIUIPolska, plik twrp.img wrzucasz do katalogu z wypakowanym instalatorem. 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...