Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam Mi4 z MIUI 8 ale wersja systemu nie ma nic do rzeczy. Kiedy użyje gestu na pulpicie: przesunięcie od dołu do góry uruchamia się aplikacja "szukaj". Wpisując cokolwiek pojawiająsię wyniki wyszukiwania  z: sms, przeglarki, ustawień  itp. Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość usunięcia historii przeglądarki z tego miejsca. Usunięcie historii samej przeglądarki nic nie daje, wyczyszczenie danych aplikacji "szukaj"nic nie daje. W chmurze z przeglądarki nie widzę opcji czyszczenia historii przeglądarki. To nie jest historia z Google bo ją wyczyściłem. Zostaje opcja (chyba) historia przeglądania w chmurze mi. Ktoś wie jak to usunąć? Jest to strasznie irytujące bo dziewczyna czasem korzysta z mojego telefonu i potem wyskakują mi same papiloty i inne badziewia.... 

• Like 1
Opublikowano

Wcześniej tego nie używałem myślałem, że ta funkcja była w miui 7 ;)  no to ma do rzeczy, że mam miui 8.

Niestety nie o to mi chodziło. Chodzi o same już wyniki wyszukiwania. Mam tam cała historie chyba od początku kiedy mam telefon, tak mi się wydaje. Chciałbym wyczyścić historię wyszukiwania z chmury w ogóle bo ogólnie jest synchronizacja ale nie ma nigdzie dostępu do niej żeby wyczyścić. 

Screenshot_2016-06-16-22-40-50-144_com.android.quicksearchbox.png

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...